Sociale Medier – Brug dem!

Sociale medier har udviklet sig enormt meget i løbet af de sidste par år. De sociale platforme har været igennem en total udvikling og har forandret mange menneskers liv på mange måder. Sociale medier er blevet noget som folk logger ind på, før de spiser morgenmad.

Sociale platforme i rivende udvikling

De største Sociale medier er Facebook og Twitter, men også Google +, instagram, Foursquare, Pinterest og flere andre er i rivende udvikling.

Facebook runder, hvis det ikke allerede er sket, snart 1 mia. brugere. Derfor er det selvskrevet at der er mange virksomheder der annoncerer på dette medie. Man oplever også at Facebook “adopterer” mange af de andre sociale mediers USP’er (unique selling propositions) for dermed at dække endnu flere personers behov.

Jeg vil løbende tilføje informationer omkring de forskellige sociale netværk. Er der nogle der har inputs til hvilke sociale platforme der burde benyttes, må I meget gerne komme med inputs.

 

Med venlig hilsen,

Casper Ravn Sørensen

Comments 1

  1. Helt enig. På de sociale medier bygger man netværk. Dem som ikke forstår hvor vigtigt dette er, kommer bagud i dansen. Et godt eksempel… Havde Martin Thorborg fået (mener det er) 17.000 brugere på dinero hvis ikke han havde haft et stort netværk af folk der følger ham. Det tror jeg ikke 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *