E-handel blomstrer i DK

Online handel eller E-handel i Danmark er blevet utrolig udbredt. Det er meget nemt at oprette en Online forretning i dag – Alle kan være med. Det blomstrer op med nye forretninger hver eneste dag i Danmark.

E-handel og webshops

Skal du oprette din egen webshop, så findes der flere forskellige systemer der kan bruges. Eks. Magento eller Presta shop systemerne er relativt nemme at bruge.
Kommer du i problemer med en opsætning af en shop, så er der utrolig mange mennesker der kender til disse systemer, så det er bare at foretage en enkelt Google søgning 🙂

Jeg mener at vi vil komme til at opleve et stødt stigende salg af det vi ser som alm. forbrugsvarer i Danmark. Der er snart en ny generation (som er opvokset med internettet) der flytter hjemmefra. Disse personer har en mere “afslappet” holding til E-handel. De er ikke bange for at bruge kreditkortet på Internettet, som deres forældre er/var.

jeg vil gætte på at der går 3-4-5 (skrevet i 2013) år, så vil vi se nogle gevaldige spring i E-handel i Danmark – men også i resten af verden.

Med venlig hilsen,
Casper Ravn-Sørensen

Comments 2

  1. Det tror jeg du har ret I. Men efterhånden som konkurrencen bliver mere hård, vil det være mere svært at starte op, og rent faktisk få et salg. Allerede nu er konkurrencen fra udlandet hård, og den vil kun blive mere hård i fremtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *